torsdag den 31. januar 2013

Jeg har i dag bagt kage med rødhætte ;)

En giftig en af slagsen ;)

Uro

Jeg så i dag denne fra Sebra, men jeg kan ikke helt finde ud af om det er den, som jeg så længe har ledt efter...?
Jeg synes at Sebra laver super fine ting, men jeg har også en idé om at lave min egen uro med en stor sky af filt og små dråber i forskellige farver. Men det er der jo tid nok til at finde ud, jeg er bare tidligt ude og vil så gerne have alt klart og parat til hans ankomst :)

Vi hygger :)

Min søster og jeg. Hun er 6 år og mit lille gudbarn. Jeg er simpelthen så heldig at være beriget med to dejlige efternøler - min dejlige lillebror Rasmus Emil på 12 år og lille Laura Emilie på 6 år!
Min søster og jeg stod tidligt op og hun fik en fridag og sammen startede vi dagen med at lave smoothie og se noget tegnefilm. Siden har vi tegnet, snakket og lavet lækker frokost sammen. Nu er hun lige gået ind på værelset for at få lidt alene-tid og hygge sig med barbie og bondegård, mens jeg nyder et krus varmt og solens stråler. Mine forældre bor i et dejligt hus på landet, med udsigt til arresøen. Det er et fortryllende sted når solen skinner og vejret er dejligt - bedst af alt er det at man virkelig kan slappe af heroppe - at her er stille og at man kan nyde den skønne natur. Jeg håber virkelig at Jens og jeg snart får tilbudt en lejlighed her i Nordsjælland... jeg/vi ønsker sådan for vores søn at han skal vokse op i den skønne natur, som vi selv har elsket så højt!

onsdag den 30. januar 2013

Kontrol på RIgshospitalet

I går var vi så til tjek på riget og det var vi faktisk ret spændte på. Vi ventede i en evighed og selvfølgelig var der al for meget protein i min urin, men det er jo en klassiker med lupus! Derudover har jeg som sædvanlig meget lav blodprocent, men dette har jeg haft så længe jeg kan huske! Vi kom ind til en rigtig sød læge og den lille har det stadig så godt! Der er ikke tegn på udbrud i min sygdom og alle mine prøver ser fortsat fine ud. Så som han sagde var der desværre ikke så meget at komme efter, for alt så jo (heldigvis) rigtig godt ud! Vi behøver derfor ikke at blive fulgt så tæt, som de først have forventet. Om 6 uger skal vi til scanning igen og til en undersøgelse, hvor de skal se om der er normalt flow til livmoderen og om han vokser som han skal - hvis han er helt som  han skal være, skal vi først til kontrol igen i uge 33-35, men hvis han ikke vokser normalt skal vi selvfølgelig følges tæt! Men indtil videre har alting jo set så godt ud og jeg mærker stort set intet til sygdommen. Så kan man jo ikke være andet end lykkelig! :)

Efter riget tog manden min og jeg ud og hyggede på café - så vi har haft nogle rigtig dejlige fridage sammen :)
I dag er jeg så taget op til mine forældre i Nordsjælland, for at hygge med mine små søskende! Her bliver jeg så nogle dage og slapper af sammen med dem :)

Jeg tog forresten et par mavebilleder i dag af den lille tykke, jeg er i dag 17+1 :)

tirsdag den 29. januar 2013

Vores årsdag :)

Puha hvor har jeg dog bare kunnet mærke sygdommen i kroppen, efter at jeg besluttede mig at flytte om på møbler i lejligheden! Feberramt og konstant træt. Men vi havde alligevel en rigtig skøn dag sammen!

Vi startede jo morgenen med lækker morgenmad og derefter gik vi faktisk i gang med at lave lidt i lejligheden. Om aftenen gjorde vi os fine og tog ud og spiste indisk :)  <<

Jeg glæder mig til endnu et år med ham <3 

mandag den 28. januar 2013

Årsdag ♥

I dag har manden og jeg årsdag :) Han har fri fra arbejde og vi nyder dagen sammen. Vi startede morgenen ud med lækkert morgenbord og skal senere ud og gå en lang tur og i aften nyde noget lækkert mad :)
God dag til jer :)

søndag den 27. januar 2013

A sneak peak - projekt bolig

Hej hej :)
Puha hvor vi knokler. I dag har vi fået lavet tøj-hjørnet og lidt af stuen. Vi mangler dog nogle småting (blandt andet et til tøjstativ!). Men godt det bliver det! :) 

lørdag den 26. januar 2013

Projekt bolig - når man keder sig...

Jeg er gået i gang med et åndssvagt stort projekt! Jeg bliver så hurtigt inspireret og får lyst til at få udlevet mine ideer - vi bor i en 2 værelses og i dag besluttede jeg at gøre stue til soveværelse og omvendt. Hele dagen har jeg slæbt møbler (I know, I know - FY skamme!), mens manden var på arbejde. Nu har jeg så sat ham i sving med at tage hylder ned og sætte nye op. Sådan så vores hjem ud før: 
Jeg laver selvfølgelig et indlæg når vi er færdige med projektet ;)

fredag den 25. januar 2013

Wheely bug?

Har set dette fantastiske tilbud i dag: http://myfirstdeal.dk/deals/wheely og overvejer virkelig at købe en wheely bug til lillefisen. Er der nogle der har erfaringer med den?

torsdag den 24. januar 2013

Makeup til gravide?

Jeg synes simpelthen at det er en jungle at finde rundt i! Jeg elsker at gøre noget ud af mig selv og føle sig lækker og feminin. Pt. render jeg dog bare rundt som en anden 'Karen kedelig' med løst hår, stor trøje og hygge-bukser. Men jeg kan mærke at jeg virkelig savner mig selv (hvor fjollet det end må lyde), man mister altså et eller andet, når man går hjemme og ikke er ude på en arbejdsplads/uddannelsessted. Så nu er jeg på jagt efter (overskuds-emilie!) makeup, som er godt til gravide. Jeg satser på at februar bliver en ny start med fitness og at komme tilbage til hverdagen og et gladere jeg. Jeg har ledt og ledt og synes sgu at priserne er lidt pebret (for ikke at sige meget pebret!). Dog fandt jeg disse produkter, som jeg overvejer at købe:

MAT FOUNDATION MED GLØD FRA UNE - NATURLIG MAKEUP til 190-, 

Organiqs Økologisk Foundation til 155-,

Er der nogle som har erfaringer med disse? 

Om at blive større

Puha! Tog noget tøj på i dag, som ellers plejer at sidde temmelig løst og det strammer, øv!
Som tidligere anorektiker kan jeg mærke at jeg faktisk har det rigtig rigtig svært med de forandringer der sker med kroppen. Indtil videre siger vægten +/- 600g og svinger altså meget og det er jo egentligt helt ok. Men jeg kan virkelig se at der sker noget med min krop - selvfølgelig er det også fordi at jeg er sygemeldt og bare går hjemme og så er det jo klart at fedtet sætter sig! Fra d. 1 februar starter jeg i fitnessworld igen forhåbentligt ryger lidt af fedtet igen. Jeg vil rigtig gerne tage på og sørge for at min søn har det godt, men jeg vil samtidig også have det godt i egen krop og det har jeg bestemt ikke lige nu! Så jeg håber at blive strammet lidt op når jeg begynder igen :)

tirsdag den 22. januar 2013

Kom altså lige til at shoppe-amok!

Dårligt humør resulterede lige en omgang netshopping til lillefisen. Jeg har købt i str. 56-68, ih jeg glæder mig til at få det hjem! :)

16+0

Nu sker der lidt med maven!
Synes hele min mave er vokset og den er blevet mere rund. Dog føler jeg mig bare rigtig tyk :b