lørdag den 23. august 2014

Kalle 14 måneder

Kalle 14 måneder
- Kan et par sange med fagter til
- Kan sige; Ja, Nej, Hej, Vov vov, Ad, Hov, Det (hvad er det)
- Kan løbe
- Finder selv en bog og kommer hen og vil læse
- Elsker sin vuggestue
- Elsker lego
- Elsker hunde og heste
- Kan næsten selv spise og drikke af kop
- Har seks tænder
- Kan selv lukke velcro på sine sko

torsdag den 21. august 2014

Overvejelser om at flytte bloggen

Nå nu har jeg altså brug for jeres hjælp, så skynd jer at kommentere! :)

Jeg har længe tænkt om jeg skal bliver her på blogspot, eller om jeg skal flytte bloggen til bloggersdelight - hvad har I af erfaringer?

De dage...

Hvor jeg først møder kl. 12, har jeg mulighed for at holde Kalle hjemme, så han kan få en lille lur og spise frokost med mig. Det er simpelthen SÅ hyggeligt og så skønt at vi har så fantastisk en vuggestue, som siger god for at han kommer meget senere - de synes at det er så fedt og så vigtigt at man bruger al den tid man har, med sine børn... og jeg er enig! Jeg savner sådan Kalle. Det er så åndssvagt at være på børn og kramme, lege, læse og hygge med børn en hel dag, uden at kunne gøre det med sin egen søn, som jo faktisk er den man allerhelst vil lege med dagen lang!
Men Kalle elsker sin vuggestue og råhygger sig og vil aldrig med hjem og jeg elsker jo mit job. Så når vi har disse hygge formiddage nyder vi det! Lige nu ligger det smukke barn og sover, jeg har lavet øllebrød (ja vi skal rigtig smæske os!) og nyder lige den friske "efterårs"brise - halløj hvor er vejret lækkert i dag!
Kan I nu alle sammen have en fantastisk dag :)

søndag den 17. august 2014

30 års - date med manden min

Jens fyldte i fredags hele 30 år. Af en eller anden sindssyg grund hader manden fødselsdage - i år mest af alt fordi han blev 30 og efter hans mening, altså nærmede sig de 40 år. Så intet ville han holde - fredag foregik altså meget stille bare Kalle, Jens og jeg.
Lørdag aften stod dog på date - bare Jens og jeg. Dog skulle vi lige mødes med Sverige (Jens far og kone), da de skulle på ferie i 2 måneder.
Om aftenen gjorde vi os altså fine og tog ud spise på WokiToki på Frederiksberg (hvilket VIRKELIG kan anbefales - billig og virkelig god mad!) og senere fik vi lækre drinks på Vesterbro. Vi gik den lange tur hjem, fik os nogle gode snakke, sov længe søndag og spiste lækker morgenmad - hurra for børnefri!

Dog smækkede jeg et par læderbukser på i stedet ;)

Åh gud hvor jeg dog elsker ham her!!! 

Den svære beslutning

Ja, jeg har jo længe gået med smerter, udmattelse og ja altså været rigtig rigtig skidt!
Jeg har vendt og drejet det længe og haft lange snakke med Jens omkring mine tanker og muligheder.
Efter et besøg ved min behandler på riget, besluttede jeg mig endeligt for at påbegynde medicinering igen. Dette var dog ikke en nem beslutning! For 3 år siden tog jeg den beslutning, at stoppe al medicinering, da jeg var så syg hele tiden. Jeg fik en stærk form for kemomedicin og var konstant syg og dårlig. Da jeg stoppede med at tage mine piller, fik jeg det langsomt bedre og kunne i næsten 3 år, leve et mere holdbart liv.

Her efter Kalles fødsel og barsel, måtte jeg dog indse at jeg var ved at blive syg igen - træthed, ulidelig ledsmerter, feber og søvnløse nætter var pludselig blevet hverdag igen. Så jeg måtte altså gøre noget - skulle jeg lægge stædigheden fra mig og vælge medicin? Eller skulle jeg fortsætte uden og måske faktisk blive så syg at jeg hverken kunne starte studie eller være der for min søn? Jeg traf altså det valg at starte på medicin igen. Jeg fik en indsprøjtning med prednisolon og herefter er jeg så begyndt på noget som hedder plaquenil, som også bruges mod malaria. Denne form skulle være en del mildere end det jeg fik for år tilbage og indtil videre har jeg kun oplevet kvalme. Nu hvor indsprøjtningen ikke længere har nogen effekt (den tager lige toppen af sygdommen og dæmper symptomerne i 14 dages tid), kan jeg godt mærke en smule til sygdommen, men heldigvis slet ikke i samme grad som før!

Jeg er ikke lykkelig over beslutningen om at starte på medicin, men jeg gør det for min familie og for at jeg kan fuldføre drømmestudiet og komme videre i mit liv.

Status på praktikstart

Halli halløjsa, det er længe siden!

Jeg er jo startet praktik i børnehave og det går altså bare skide godt! Jeg har nu været der 14 dage - på nedsat tid altså - og det går hamrende godt! Jeg er bare på og ELSKER at være tilbage i faget. Når jeg har fri har jeg stadig lidt overskud til at være der for Kalle og få en god aften med min familie, selvom jeg er meget træt. Når jeg en sjælden gang har en arbejdsdag på 6 timer, er jeg dog desværre ramt af feber og ledsmerter, men disse dage er der heldigvis få af :) Det er bare så dejligt og det vi virkelig havde frygtet, har bare vist sig at fungere skide godt! Jeg tæller dog dage, uger og måneder, til praktikken er slut - ikke fordi at jeg ikke kan lide det (for jeg elsker det!), men fordi at jeg er så fandens bange for at mislykkes igen og få endnu et nederlag. Så for hver måned jeg kan lægge bag mig, er jeg et skridt nærmere målet :)
Jeg er kommet i en børnehave, som er ekstrem stor og man arbejder i teams - dette er utrolig spændende og det er bare så søde børn og kollegaer, så jeg nyder at være der og stemningen er god :)
Min klasse på studiet er altså også bare guld værd! Jeg glæder mig hver gang jeg skal af sted og nyder at være en del af klassen lidt endnu - det er så fedt at være ude blandt jævnaldrene og ikke bare med børn dagen lang, høhø!

Nå men en lille update - så det går altså fedt fedt! :)

lørdag den 2. august 2014