mandag den 25. november 2013

Kalle 5 måneder

Kalle 5 måneder:

Jeg elsker min lille dreng, jeg kan simpelthen blive så rørt og det er så stort at følge hans udvikling - han bliver jo alt for hurtigt stor og der sker noget hele tiden. Han viser så meget personlighed og han er simpelthen sådan en god lille dreng - glad, smilende og meget nysgerrig. Lige meget hvor udmattet jeg er, elsker jeg at være sammen med ham og savner ham, lige så snart han sover.
Jeg synes faktisk at det først er nu, jeg virkelig nyder min barsel til fulde - nu er der kommet en god rytme, Kalle kan lidt mere og man har lært hinanden at kende. Jeg føler mig meget lykkelig - jeg elsker min mand og vores helt fantastiske søn! :)

- Er begyndt på mad og får nu grød og mos og elsker det! Han er vild med Quinoagrød, hirsegrød og bananmos. Gulerod og kartoffel kommer ned, men er endnu ikke en favorit.
- Vejer snart 9 kg!!
- Har fået for vane er vågne 5-10 gange om natten - Ja mor her er træt ;)
- Han er inde i en super rytme og bliver helt umulig, hvis det ikke bliver fulgt til punkt og prikke;
07-08: Står vi op, vi gør os klar til dagen, spiser morgenmad og leger og kl. 09/10 får han en morgenlur og sover til 12/13. Så får vi frokost og leger til kl. 14/15 og herefter sover han en lille lur på 1½-2 timer. Når han står op hygger vi og leger og kl. 18/19, får han aftensmad og kommer i bad og kl. 19/20 får han godnathistorie og bliver puttet :)
- Han har et voldsomt temperament (ligesom mor).
- Han er stædig (igen ligesom mor) og vil det hele og bliver tosset, når han ikke kan.
- Når vi er sammen med andre børn, er han tilbageholdende og foretrækker at have mor i nærheden, ellers bliver han ked af det.
- Er meget opmærksom; livlig og nysgerrig
- Er meget aktiv og vil gerne sprælle, danse, hoppe og lege.
- Kan trille fra ryg til mave.
- Er interesseret i knapper, mærker på tøj, briller, farver.
- Tager fat i mor og fars ansigt.
- Er meget knyttet til mig og finder trøst hos mig.

Moster og onkel

4 kommentarer:

 1. Tillykke med de 5 måneder. Sikke en charmerende lille gut. Og imponerende kampvægt, her er lillemanden på knap 10 kg med 12 måneder ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak :) Ja han er en ret stor gut, med de dejligste bamselår :D

   Slet
 2. Super søde billeder af en rigtig charmetrold. Tillykke med de 5 mdr også herfra.

  SvarSlet