onsdag den 21. maj 2014

Kalle 11 måneder!

Jeg siger det hver måned, men hold nu op en stor dreng! Nu nærmer tiden sig altså, 1 år og gud hvor er det vildt - hvor blev tiden lige af? Det føles som i går, at vi 3 uger før tid, hastede til riget og til verden den dejligste lille dreng kom. Nu er han stor og fræk og noget så dejlig :')

Kalle 11 måneder: 
- Nu med én tand, halløj det er sejt!
- Kan sige åhåh, 'ov (hov), eeej (hej), nej nej, jaa, yes, mamam og noget som lyder som moar og en filans masse andre lyde!
- Kan vinke og forstår når man siger hej hej
- Gider stadig ikke ske-mad - stort problem!
- Elsker smoothie, pasta og grøntsager - det vil han altid spise
- Er stadig meget temperamentsfuld og det bliver klart kun værre, så vi er virkelig begyndt at sætte grænser og sige nej!
- Han er snart vuggestuebarn og starter 1. juni (gisp!)
- Han elsker sin onkel og moster og har virkelig fået et tæt bånd til sin onkel (min bror, rasmus) på 13 år! Han er lidt strid ved moster Laura på 7 år - river hende i håret og vil bare ikke kramme :b
- Han vil (stadig) alting selv og bliver virkelig bundhysterisk, når man bare ikke kan (som f.eks. at gå og løbe og spise selv!)
- Han bliver i møg godt humør, af at være ude
- Han er fan af hunde
Jeg synes simpelthen bare at der er sket så meget med ham - han er slet ikke en lille baby mere og en del af familien, på en helt ny måde. Han kan forstå ting og virkelig blevet en rigtig "stor" dreng. Vores lille pruttebanan, åh så elsket!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar