onsdag den 30. januar 2013

Kontrol på RIgshospitalet

I går var vi så til tjek på riget og det var vi faktisk ret spændte på. Vi ventede i en evighed og selvfølgelig var der al for meget protein i min urin, men det er jo en klassiker med lupus! Derudover har jeg som sædvanlig meget lav blodprocent, men dette har jeg haft så længe jeg kan huske! Vi kom ind til en rigtig sød læge og den lille har det stadig så godt! Der er ikke tegn på udbrud i min sygdom og alle mine prøver ser fortsat fine ud. Så som han sagde var der desværre ikke så meget at komme efter, for alt så jo (heldigvis) rigtig godt ud! Vi behøver derfor ikke at blive fulgt så tæt, som de først have forventet. Om 6 uger skal vi til scanning igen og til en undersøgelse, hvor de skal se om der er normalt flow til livmoderen og om han vokser som han skal - hvis han er helt som  han skal være, skal vi først til kontrol igen i uge 33-35, men hvis han ikke vokser normalt skal vi selvfølgelig følges tæt! Men indtil videre har alting jo set så godt ud og jeg mærker stort set intet til sygdommen. Så kan man jo ikke være andet end lykkelig! :)

Efter riget tog manden min og jeg ud og hyggede på café - så vi har haft nogle rigtig dejlige fridage sammen :)
I dag er jeg så taget op til mine forældre i Nordsjælland, for at hygge med mine små søskende! Her bliver jeg så nogle dage og slapper af sammen med dem :)

Jeg tog forresten et par mavebilleder i dag af den lille tykke, jeg er i dag 17+1 :)

3 kommentarer:

 1. Skønt med sådan en positiv kontrol!! :-)

  SvarSlet
 2. Åh, hvor dejligt, at baby ser ud til at have det rigtig fint:) Så kan I være rolige - og skønt med sådan noget kærestetid!:) Det skal I bare sørge for at tage jer masser af tid til, for når først baby ankommer bliver der jo mindre af den slags;):)

  SvarSlet
 3. Ja det var virkelig en positiv overraskelse, kan slet ikke fatte at det hele er gået så let :)

  Det er jo nemlig lige det, så vi forsøger at tilbringe så meget tid sammen som muligt og få hygget os med venner og bekendte :) Men hvor vi dog glæder os til at han kommer til verden! :)

  SvarSlet