torsdag den 24. januar 2013

Makeup til gravide?

Jeg synes simpelthen at det er en jungle at finde rundt i! Jeg elsker at gøre noget ud af mig selv og føle sig lækker og feminin. Pt. render jeg dog bare rundt som en anden 'Karen kedelig' med løst hår, stor trøje og hygge-bukser. Men jeg kan mærke at jeg virkelig savner mig selv (hvor fjollet det end må lyde), man mister altså et eller andet, når man går hjemme og ikke er ude på en arbejdsplads/uddannelsessted. Så nu er jeg på jagt efter (overskuds-emilie!) makeup, som er godt til gravide. Jeg satser på at februar bliver en ny start med fitness og at komme tilbage til hverdagen og et gladere jeg. Jeg har ledt og ledt og synes sgu at priserne er lidt pebret (for ikke at sige meget pebret!). Dog fandt jeg disse produkter, som jeg overvejer at købe:

MAT FOUNDATION MED GLØD FRA UNE - NATURLIG MAKEUP til 190-, 

Organiqs Økologisk Foundation til 155-,

Er der nogle som har erfaringer med disse? 

3 kommentarer:

 1. Der er bare SÅ mange produkter, så jeg kan godt forstå du synes det er en jungle. Jeg kender ikke de produkter du viser. Selv brugte jeg Youngblood mineral foundation under mine graviditeter, og var rigtig glad for det:)

  SvarSlet
 2. Jeg kender ikke UNE's foundation, men jeg bruger mange af deres andre produkter og er rigtig glad for det. Jeg synes det er rigtig godt til prisen og generelt er det meget drøj i brug:-)
  Held og lykken med graviditeten!
  Mette

  SvarSlet
 3. Jeg har også hørt rigtig godt om Youngblood, men synes godt nok at prisen er lidt pebret og lige i øjeblikket går jeg sjældent med makeup. Jeg vil have fat i en billig lys farve, da jeg bliver møg brun lige så snart foråret kommet :)
  Men tror at jeg vil prøve mig frem med UNE til at starte med - tak I to :)
  God weekend :)

  SvarSlet