torsdag den 21. februar 2013

Blogs?

Jeg synes godt at jeg kunne få fornyet min blogliste, så er der nogen af jer derude som kan anbefale nogle?

Gerne noget om:
- Mode
- Indretning
- Børn
- Mad
- Hverdag
... Så altså lidt af hvert ;)

På fohånd tak! :D

4 kommentarer:

 1. Jeg læser sarahlouise.dk, madenerikkedinfjende.dk, maschavang.dk og lauraogbeate.dk. De handler om en god blanding af mad, mode og børn. Og så læser jeg jo også din blog, for jeg er selv lige blevet gravid og har oven i hatten SLE. Så det er jo meget rart at følge dig på sidelinien. :)Held og lykke med resten af din graviditet - husk at nyd den ;)

  SvarSlet
 2. Tusind tak for tips! :)
  Jeg læser allerede sarahlouise og mascha og nu også de andre ;)
  Hvor er det dog bare spændende! Hvor langt henne er du?
  Og stort tillykke! :)

  SvarSlet
 3. Ja, vi er så spændte - især på at se om alt nu er som det skal være. Jeg er ikke så langt, 6+2, så det er meget nyt endnu. Men håber den lille spire bliver, hvor den skal :) Det er lidt svært at stole på, at min krop fungerer - jeg har så mange eksempler på, at det ikke er tilfældet. Så derfor er det jo rigtig fedt at følge dig, der er så meget længere og et eksempel på, at det går rigtig godt :)

  SvarSlet
 4. Det gør den! Men suk hvor jeg kender det - de første måneder betalte vi os til mange scanninger! Jeg var simpelthen så nervøs, da min krop aldrig helt har reageret som forventet. Men det går nemlig rigtig godt her, så jeg er sikker på at det også vil lykkes for dig! :)

  SvarSlet