mandag den 11. februar 2013

En dejlig weekend :)

Manden min havde friweekend, hvilket var ret uventet, men virkelig dejligt! Hele lørdag stod i hyggens tegn - først brunch med min søde veninde og kage-spisning hjemme ved os.

Og nu til lidt personligt:
Om aftenen kiggede min far og hans ven forbi - om dette var glædeligt kan man sætte spørgsmålstegn ved. Jeg mødte først min far da jeg var 17 år gammel og har siden da haft beskeden kontakt til ham. Han er typen som lever livet, som var hver dag hans sidste - roder sig ud i unoder og er en meget voldsom mand. Både Jens og jeg var udmattede da de gik og skulle lige falde ned på jorden igen. Jens er stadig rystet, da det var første gang han rigtigt mødte min far. Jeg er taknemmelig for at min mor dengang valgte at han ikke skulle være en del af mit liv og at han senere endte i fængsel. Jeg tør ikke tænke på hvordan mit liv havde set ud, hvis han havde været en del af det. Min far har det med at sammenligne os og mene at vi er af et stykke - når jeg siger at jeg hverken ryger, drikker eller fester, smiler han blot skævt og siger "den er god med dig"... Men det er virkelig sådan jeg er - jeg er opdraget af 3 fantastiske kvinder (Min moster, mormor og mor) og de har opdraget mig til at stå ved og ikke følge andre og sådan har jeg levet hele mit liv. Så det sårer mig faktisk at han ikke kan og ikke vil forstå, at ikke alle er som han. Han har 3 børn, men jeg er den eneste af hans piger, som har kontant med ham og dette gør selvfølgelig også at han føler vi er et og at jeg er hans. Men efter dette besøg og den lilles ankomst, har vi besluttet at han ikke bliver lukket ind i vores hjem igen. Han er min far og har derfor betydning, men jeg kan ikke acceptere den måde han har valgt at leve sit liv på og vi har derfor taget den beslutning at han ikke skal være en del af hverken mit, eller min families liv - om vi får kontakt igen skal jeg ikke kunne sige. Jeg så hvordan det påvirkede Jens og dette vil jeg ikke lade ske igen!

Søndag stod på zoo tur med mine små søskende. Jens og jeg var trætte efter lørdagen, men glædede os meget til at tilbringe tid med dem :)
Det blev en rigtig god tur og min bror nød det i fulde drag, han ville se alle dyrene og det var virkelig dejligt at se at han bare var SÅ glad! :) Efter zoo fik ungerne lov til at vælge aftensmad og vi tog hjem til os og lavede en sørens masse pizza sammen og så en god tegnefilm!
Så alt i alt en helt fantastisk weekend 

2 kommentarer:

  1. Sikke en masse skønne fotos, der vidner om en dejlig weekend:)
    Ang. din far og dit forhold til ham, så kan det ikke have været en nem beslutning:-/ men især når man selv venter sig et barn bliver man ekstra opmærksom på, hvilke relationer der er gode for én og hvilke der ikke er. Der er jo en lige pludselig en lille en man også skal tænke på. Flot, at I har taget en beslutning, som for jer er rigtig lige nu:-)

    SvarSlet
  2. Netop! Men det er virkelig svært, da jeg ikke føler jeg kan være det bekendt og får mægtig dårlig samvittighed. Men som min kære moder siger: Skylder jeg ikke min far noget og det er jo ganske sandt :) Det er bedst for os ikke at have ham inde på livet lige nu :)

    SvarSlet