lørdag den 5. januar 2013

Tøj til stor mave

Inden nytår var jeg ude og shoppe lidt, som jeg også kan bruge når maven bliver stor. Jeg synes så småt at mine bukser er begyndt at stramme og derfor er det skide lækkert at kunne hoppe i noget løst, som også sidder pænt!
Derfor købt jeg bl.a. denne jakke: H&M 349-, og bukserne til 249-, som også er fra H&M. Derudover købte jeg den fineste skjortebluse, som bliver super fin til sommer :) 
Mit næste køb bliver disse blomstrede bukser, som er magen til de sorte oppe over :)

6 kommentarer:

 1. Hvor er du bare forudseende!:) Den gule blazer er super fin - ja, og også bukserne! Jeg klarede mig uden egentligt graviditetstøj netop ved at købe tøj, som godt kan bruges selvom maven vokser:) og du kommer da til at se knaldgodt ud med stor mave på med det fine tøj;):)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak :) Jeg er også helt tosset med begge og kunne faktisk godt finde på at købe endnu en blazer - de fås i rigtig mange fine og friske farver :)
   Min plan er også at forsøge at købe så meget tøj som muligt, som jeg også kan bruge efter. Synes nu alligevel at det ville være ærgerligt, hvis man måtte ligge en hel bunke tøj til side :)

   Slet
 2. Jeg er helt forelsket i din gule blazer, det er da et must have :D
  både farven og snittet er lige mig!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja den er fin ikke? Den fås i så mange fine farver og sidder bare så godt! Jeg synes tit at det kan være svært at finde en blazer som bare sidder, men det gør denne virkelig :)

   Slet
 3. Lækre ting! Jeg er ret vild med de sorte bukser - tror måske lige at jeg skal have kigget nærmere på dem, de ser virkelig behagelige ud :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. De er så behagelige, samtidig med at de er feminine og rigtig fine :)

   Slet