fredag den 16. august 2013

Shop-aholic!

Tror jeg dør en lille smule indeni, når jeg ser alle disse lækkerier - jeg har lyst til at tømme kontoen og få den best-klædte unge, nogensinde! Dog er det lidt dumt, når ungen alligevel går hjemme sammen med mig hele dagen og ikke kommer ud og flashe sit lækre outfit, suk! Vi har allerede handlet stort ind i alle størrelser, så det der nu bliver indkøbt er fra str. 74 - mon det kan betale sig? Jeg satser på at han starter i dagpleje når han er 9 måneder og så skal han jo også være en velklædt unge til den tid ;) Jeg er vild med mærkerne Ej sikke lej og Krutter, det er lige mig! :)
Ej sikke lej
Ej sikke lej
Ej sikke lej
Krutter
Krutter
Krutter
Ej sikke lej
Ej sikke lej
Krutter
Albababy

7 kommentarer:

 1. Lækkert tøj. Bare til info, så er vi lige rykket op i str 74 (4 mdr gammel) og jeg har IKKE en stor dreng. Så hvis det er for at shoppe lækkert tøj til dagplejetiden, så vent til du ved hvilken størrelse han er på det tidspunkt.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hold da op, er det rigtigt - en 74? wauw! Kalle-fisen er stadig i 50/56, dog sidder 50 lidt tight. Men gud hvor han dog også vokser for tiden! Åh hvor blev babyen af?

   Har Sigge forresten sprunget nogle størrelser over? Vi har så meget tøj i alle størrelser og lige købt lidt mere i 62, men overvejer virkelig at bytte det. Synes det er hul i hovedet at shoppe så meget - vi har allerede en del i str. 50/56, som vi aldrig når at få brugt.

   Slet
 2. Lille Info, dragter er ikke så populært i institutioner/dagpleje pga de mange trykknapper, så det skal man helst undgå til den tid, det er for hårdt for fingrene i løbet af en dag, men ellers lækre ting :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak for info:) Er der noget du kan anbefale - body, bukser og bluse?

   Slet
 3. Min datter på 10 mdr er lige rykket op i 74! Så det må være forskelligt fra tøjmærke til tøjmærke.. Men hun har også stadig 68 i skuffen, men det er der færre af efterhånden. Hun er ikke speciel lille - synes jeg i hvertfald ikke, 72 cm og formentligt knap 9 kg

  SvarSlet
  Svar
  1. Hold da op, der er da godt nok forskel på de små pus (og tøj-størrelserne!). Min lille Kalle vejer nu 5.5 kg og passer stadig både 50 og 56, selvom 50 nu sidder en smule tight ;) Det er vidst ikke til at blive klog på med de små størrelser! :)

   Slet
 4. Hov havde ikke set du havde spurgt om jeg kunne anbefale noget, men altså der må gerne være et par trykknapper både ved hoved og numse, så vi har ikke haft nogle krav fra dagplejen udover at vi skulle undgå dragter og buksedragter som har trykknapper hele vejen ved benene (Hummels har bla dette), men jo større børnene bliver jo færre trykknapper synes jeg egentlig der er, så hvis du man undgå dragter til den tid, så er en body og bukser super, eller hvis det er koldt body, bluse og bukser.. Vi har også altid haft levis cowboybukser til vores pige, og det har heller ikke været et problem.. :)

  SvarSlet