fredag den 26. juli 2013

Det der med at blive forældre og at blive ligesom alle de andre...

Inden jeg fødte, tænkte jeg; hvor svært kan det være? Den første tid viste sig at være "a piece of cake" og vores dreng var jo bare skønherlig, nem og alting kørte! MEN, gud hvor havde alle de forældre dog ret - alle dem som sagde at nu er det slut med søvn, vennebesøg og overskud. Jeg har virkelig overvurderet os og med den gode start, tænkte jeg: Ork, jeg er da total cool! Jeg er overskuds-agtig, jeg kan det hele og kører med klatten - lad os da lige bage nogle hørfrøboller og en kage, hoppe i det lækre outfit med lækker unge på armen og få besøg af gud og hver mand. Men jeg må indrømme at man på et tidspunkt rammer muren, jeg er såååå træt og der er bare ikke overskud til besøg hos/af venner og familie, man orker det simpelthen ikke! Alting skal planlægges og alting handler om Kalle-fisen og det tager en krig at få nået noget - alting sejler og det er om lige at få timet det hele rigtigt. Det der med varm mad, er blot et savn nu - vi lever af kedelige rugbrødsmadder, men når man når aftenen (kl. 21-22) og endelig har tid til at slappe af med en håndmad, smager det faaaantastisk! Jeg må indrømme at jeg har været lidt for godtroende, for de forældre dér er sgu kloge og vi er ligesom dem - lad hjemmet rode, spis rugbrødsmadder og sig nej tak til besøg - det er helt OK!
Men trods manglende overskud nyder vi fisen. Jeg synes at man bliver mere og mere forelsket for hver dag der går 
Kan man andet end elske dette lille myr? 

4 kommentarer:

 1. Emilie, hvor er han dog bare fin din lille Kalle :-) Og jeg er helt vild med navnet! Jeg har tænkt sådan på dig siden vi stødte på hinanden i metroen, da du stadig havde din fine mave. Det er hårdt at blive forældre, det er der ingen grund til at lægge skjul på. De første 3 måneder er værst efter min mening, derefter har vi fået lidt mere ro på. Han er nemmere at putte og sover længere træk om natten. Han kan underholde sig selv i længere perioder og det betyder mere MIG-tid. Jeg elsker min søn, men det bedste er når man får en lille stund for sig selv. F.eks. til at tage billeder og blogge :-) Det er så vigtigt også at holde fast i sig selv og sine egne interesser.
  De bedste tanker herfra
  Marie // Maries Fabrik

  SvarSlet
 2. Nårhh hvor er han skøn din lille Kalle. Dejligt navn :) det passer fint til den bette mand.
  Kh Mette

  SvarSlet
 3. Ig tusind tak, vi er så glade for ham, det lille dejlige myr :)

  SvarSlet
 4. Tusind tak Marie :) Det ER nemlig super hårdt, men også SÅ fantastisk givende! Jeg er fan af at være blevet mor og utroligt nok, har jeg lært at man ikke kan være perfekt og at engang imellem må tingene gerne flyde - så længe man bare har det godt har tid til sin dejlige søn! :) Vi er så heldige at han bare er det nemmeste lille drengebarn og han er så skøn :)
  Hvordan går det hos jer?
  Mange kram!

  SvarSlet