Bund:
- 1/2 dl. kakaopulver (
- 1 dl nødder (jeg bruger bare det jeg har; typisk mandler og hasselnødder)
- 1 spsk. kokosolie
- Lidt salt
Fyld:
- 1 dl. kakaopulver
- 300 g. dadler
- 1,5 spsk. kokosolie
- 1 tsk. vanillesukker
- Lidt salt
- Friske bær
Fremgangsmåde:
Bund:
- Put nødderne i en blender (jeg bruger foodprocessor) og blend dem groft
- Ælt kakopulver, kokosolie og salt sammen med “nøddemelet” til en fast masse (det tager lidt tid og dine lapper bliver klistrede.)
- Dæk en form med husholdningsfilm og fordel dejen deri (jeg trykkede den flad med fingrene)
- Lad bunden stå på køl i noget tid, så den sætter sig inden fyldet kommes på
Fyld:
- Blend alle ingredienser (på nær bærrene) til en ensartet masse. Den skal være tyk og lidt klistret.
- Fordel massen ovenpå bunden (trykkes flad med en ske eller lign.)
- Stil kagen i køleskabet i nogle timer eller evt. i fryseren i en times tid, hvis det skal gå stærkt.
- Server eventuelt kagen med friske bær :)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar