tirsdag den 28. maj 2013

Rawcake

   


Opskrift: 

Bund: 
  • 1/2 dl. kakaopulver (
  • 1 dl nødder (jeg bruger bare det jeg har; typisk mandler og hasselnødder)
  • 1 spsk. kokosolie
  • Lidt salt
Fyld: 
  • 1 dl. kakaopulver
  • 300 g. dadler 
  • 1,5 spsk. kokosolie
  • 1 tsk. vanillesukker 
  • Lidt salt
  • Friske bær
Fremgangsmåde:
Bund:
  1. Put nødderne i en blender (jeg bruger foodprocessor) og blend dem groft 
  2. Ælt kakopulver, kokosolie og salt sammen med “nøddemelet” til en fast masse (det tager lidt tid og dine lapper bliver klistrede.)
  3. Dæk en form med husholdningsfilm og fordel dejen deri (jeg trykkede den flad med fingrene)
  4. Lad bunden stå på køl i noget tid, så den sætter sig inden fyldet kommes på
Fyld:
  1. Blend alle ingredienser (på nær bærrene) til en ensartet masse. Den skal være tyk og lidt klistret.
  2. Fordel massen ovenpå bunden (trykkes flad med en ske eller lign.)
  3. Stil kagen i køleskabet i nogle timer eller evt. i fryseren i en times tid, hvis det skal gå stærkt.
  4. Server eventuelt kagen med friske bær :) 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar