onsdag den 20. marts 2013

Barnedåb

Så er der bestilt kirke til barnedåb -Svenska Gustafskyrkan (den svenske kirke) i København, søndag d. 6 oktober kl. 13.00! Det er virkelig stort og hvor vi dog glæder os :) Jeg har ledt og ledt efter lokale og har måske fundet noget, men jeg kan først bestille lokale efter 1. maj, da de endnu ikke ved om det er ledigt, øv!
Er der nogle af jer, som kender til et billigt selskabslokale eller en café i KBH, hvor de serverer lækker og billig mad? Vi bliver ca. 60 mennesker.
Hans dåbskjole forestiller jeg mig skal være hæklet/strikket med et fint bånd og når vi har været i kirke skal han jo have andet tøj på og jeg har derfor kigget på disse sæt:
Iiih lille Kalle, nu må tiden gerne flyve af sted! 

4 kommentarer:

 1. Jeg forstår godt i glæder jer, er en rigtig stor oplevelse :)

  SvarSlet
 2. Hold da op, du er i god tid :-) men det er jo også så dejligt at være velforberedt :-) :-) Jeg håber du finder et godt lokale til festen :-)

  Og det er altså bare to super søde sæt du har fundet :-)

  SvarSlet
 3. Tusind tak :)
  Det er måske en dårlig egenskab, men jeg er altid så kontrollerende og perfektionistisk - alt skal planlægges 1000 år i forvejen og jeg skal nærmest vide hvad jeg skal om et år ;) Jeg ville elske, hvis jeg kunne slappe lidt mere af, hehe :)

  SvarSlet