mandag den 18. marts 2013

Kontrol på Rigshospitalet

I dag var jeg til kontrol hos min læge på reumatologisk ambulatorium. Jeg havde en formodning om at sygdommen var aktiv, da jeg jo ikke har haft det helt godt den sidste tid... og rigtigt nok! Der er aktivitet i sygdommen og mine nyrer er endnu engang påvirket. Dette betyder så at jeg skal starte op med prednisilon og dette burde kunne slå sygdommen ned. Hvis der fortsat er nyrepåvirkning, skal jeg i anden medicinsk behandling - selvfølgelig alt sammen noget, som lillefisen også kan tåle :) Om 14 dage skal jeg have testet mine nyrer igen og jeg er spændt på hvordan resultatet da bliver, men kryds lige fingre ikke ;)
Men det er dejligt at der er styr på det og at jeg faktisk har gået 6 måneder uden problemer OG får den fineste lille dreng :)

2 kommentarer:

 1. Hej Emilie

  Jeg har lige fundet din blog - meget interessant. Jeg er selv kronisk syg (ME og uspecificeret neurologisk lidelse) og har tit tænkt på, hvordan det mon ville være, når jeg en dag (forhåbentlig) blev gravid. Jeg var nogenlunde samme alder som dig, da jeg blev syg. Min sygdom giver mange smerter, træthed, problemer med tilbagevendende og lange infektioner (som oftest blærebetændelser og bihulebetændelse) samt lammelser, synsudfald og lignende. Da jeg pt. prøver at blive gravid (efter lang tids pause pga. sygdomsattak, nyre/blære-problemer og ekstra medicin) er det ekstra interessant at læse med her på din blog. Jeg glæder mig til at læse mere og ønsker jer al mulig held og lykke med den videre graviditet. :)

  Er din blog forresten på Facebook? Hvis den er, vil jeg meget gerne bede om et link. :)

  - Line
  http://line-walking-on-a-thin-line.blogspot.dk/

  SvarSlet
 2. Hej Line :)
  Øv hvor jeg dog kender til alle de smerter og problemer, som en kronisk sygdom medfører! Er du så i medicinsk behandling nu, eller er du helt foruden? Det lyder som et hårdt forløb du har været igennem! Jeg selv var så heldig at være helt uden medicin, da vi startede projekt baby! Jeg er sikker på at det nok skal lykkedes for jer snart :) Jeg kan huske at jeg selv har haft mange tanker omkring en graviditet, da jeg er blevet proppet med historier om mislykkede graviditet... men sådan skal det slet ikke være, vi kroniske syge kan også gå igennem en hel graviditet og føde sunde og raske babyer :)
  Min blog er desværre ikke på facebook endnu, men da klart noget som er værd at overveje :)

  SvarSlet