lørdag den 2. marts 2013

Fest og fantastiske mennesker!

I går holdt vi en lille "forsinket fest" - forsinket forstået på den måde at det virkelig var på tide, at vi fik vist lejligheden frem og at vi fik samlet vores fantastiske venner igen! Det var så hyggeligt og utroligt som man dog har savnet hver og én! Jeg nød virkelig at se alle sammen hygge sig og selvom de blev mere og mere fulde generede det mig ikke, stemningen var så god! Så tak til alle I dejlige mennesker, som mødte op i går - det betyder utrolig meget for os! :) Alle skulle selvfølgelig liiige mærke på maven, som faktisk er blevet rimelig stor :) Jens barndomsven var også med til festen og han havde fundet et billede af Jens som lille, det er bare det skønneste billede og jeg håber da helt sikkert at kalle ligner ham ;)
Dog skete der noget ubehageligt, da gæsterne var gået. Jeg ser at jeg bløder og da jeg har haft mange smerter, bliver jeg selvfølgelig rigtig bekymret! Jeg ringer til vagtlægen som siger "Ja, hvis du bløder er der jo ikke så meget at gøre, så må du bare vente på at det er overstået og se tiden an". What? tænkte jeg! Ringede til Jens, som var taget i byen og han kom hjem med det samme. Tusind tanker er gået gennem vores hoveder i nattens løb. Jeg har fået sovet 4½ time og er selvfølgelig bekymret. Vi vil i dag ringe til svangreramb. og snakke med en jordemoder og hører hvordan vi skal forholde os :/ Men jeg har en god mavefornemmelse, lillemanden skal nok være ok!
21+3

1 kommentar:

  1. Dejligt at læse (i et andet indlæg), at baby har det godt:):) Man bliver bare så bekymret! Og altså, hvor er du smuk gravid!:)

    SvarSlet